Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

På plats i Slovenien

Landslaget är sedan igår på plats i Ljubljana. Spelarna har ännu inte fått komma in på arenan, men spelat i parken utanför hotellet. Idag håller CEP kongress, tävlingarna börjar först imorgon.

Schemat är tämligen fullspäckat under EM-helgen.
Idag, torsdag, klockan 13.30 ska alla bege sig till stadshuset för en mottagning med borgmästaren. (Det är tydligen enklare att frakta samtliga länders delegationer och spelare till borgmästaren än att frakta honom till spelarhotellet. Eller också är det sådant som kallas maktspråk...)

Därefter startar kongressen klockan 15. Svenska Bouleförbundet har nominerat Ingela Eriksson för en plats i CEP:s styrelse. Både hon och förbundets ordförande finns på plats under kongressen, då de ska presentera nästa års EM i Sverige.
Spelarna får ledigt under tiden fram till middagen på hotellet. Delegaterna åker på en egen middag med CEP:s styrelse som intas på flodbåt.

Klockan tio imorgon bitti invigs mästerskapen i Zalog Hall, där tävlingarna äger rum. Spelet startar först efter lunch. Klockan åtta på kvällen inleds skyttekvalet, där Jenny Hamberg är Sveriges representant.

När lottningen äger rum framgår inte av den information som delats ut. Grundomgångarna i EM spelas i form av gruppspel. Det är också oklart om Sverige, i kraft av regerande mästare, har någon fördel i lottningsproceduren.
Vi återkommer så snart vi vet och så snart tid finns.

Publicerad: 2010-08-19

Senast uppdaterad: 2010-08-19

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se