Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Öppna landslaget i fransk TV

De regionala TV-nyheterna i France 3, Alsace, uppmärksammar de svenska landslag som deltar i tävlingen Mulhouse. Lördagens spel avslutades med sextondelsfinaler och där var båda de svenska trippellagen med. Förhoppningsvis är de det också när åttondelarna startar på söndagsmorgonen.

Under TV-inslaget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. får man se svenskarna i bild och truppledaren Hasse Hagberg uttala sig om vikten av att ge spelarna träning mot franskt motstånd. Inslaget från bouletävlingen startar ungefär fem minuter in i sändningen.

Hagberg hälsade på lördagskvällen att lag Ivarsson redan påbörjat sin sextondelsfinal medan det andra svenska laget väntade på motstånd i sin.

Publicerad: 2010-08-28

Senast uppdaterad: 2010-08-28

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se