Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Alla föreningar MÅSTE skaffa organisationsnummer

RF påminner om den skyldighet som föreligger för medlemsföreningar att fr o m den 1 januari 2011inneha ett organisationsnummer. Det beslutades på RF-stämman 2009 i Visby.

För nybildade föreningar tillhandahåller RF via hemsidan Länk till annan webbplats. en ny ansökningsblankett Länk till annan webbplats. med en ruta för organisationsnummer med kompletterande information om detta krav. Via länk kommer man direkt till SkV:s särskilda blankett Länk till annan webbplats.för ansökan om ett organisationsnummer. Den innehåller också information om vilka handlingar som föreningen ska bifoga sin ansökan.

Numera kan också föreningar som ännu inte gjort det genom IdrottOnline själva registrera sitt organisationsnummer, vilket ca 4000 föreningar redan gjort. RF avser att direkt informera de övriga ca 11 000 föreningar som också använder IdrottOnline och som ännu inte har ett organisationsnummer registrerat att omgående ansöka om ett, samt att om det inte sker före årsskiftet kan föreningen riskera att uteslutas ur sitt respektive SF.

De föreningar som inte använder IdrottOnline har RF ingen direkt möjlighet att nå.

Bifogad information från Skatteverket underlättar för föreningarna.

Frågor besvaras av: Thomas Karlsson, RF-juridik, 08-6996132.

Ladda hem information om ansökan organisationsnummer Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2010-09-02

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se