Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Coccinelle utslagna ur touren

Lindomes Håkan Berg, Anders Larsson och Alexander Norin har fått viss revansch för finalförlusten mot Coccinelle i SM. Två gånger under Bouletourens final har de besegrat Joachim Andersson, Jessica Johansson och Rickard Nilsson. Efter ett avgörande möte mot Halmstad Petank får förhandsfavoriterna från Malmö lämna tävlingen.

Lindomes Berg, Larsson och Norin är klara för det avslutande poolspelet med de fyra bästa lagen. Det är också Anders Csapó, Robin Johansson och Jesper Skult, som liksom Lindomelaget vunnit två raka segrar nu på söndagen.

Förhandsfavoriterna från Malmö - Joachim Andersson, Jessica Johansson och Rickard Nilsson - mötte det andraseedade laget, Halmstad Petanks Patrik Andersson, Jimmy Löf och Thomas Wiede i en direkt avgörande match.
Halmstad tog snabbt ledningen. Två ettor följdes av två femmor. 12-0. Därefter fick Coccinelle en tvåpoängare. Mer än så blev det inte.
Att de båda bäst rankade lagen möttes så tidigt beror på att Halmstad förlorade sin morgonmatch, efter ett inledningsvis tämligen bedrövligt spel, innan de hittade tillbaka till formen. Och att Coccinelle PC alltså fick stryk av förbundskaptenerna och Europas bäste juniorskytt.

Det fjärde laget till den avslutande fyralagskampen blir, efter en hård kamp mot reservlaget från Kärnan - Magnus Müller tillsammans med Gert och Kim Olsson - ännu ett lag från Lindome BK - Niklas Carlén, Stefan Giza och Rickard Jacobsson.

Följ resultaten här Länk till annan webbplats.!

Publicerad: 2010-09-05

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se