Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Tack Boulesverige!

Att vi svenskar kan visa sådan värme trodde jag inte, skriver Björn Jorhede som efter olyckan under seriespelet i helgen tagit emot fler krya-på-dig-hälsingar och kramar än väntat.

Efter den lite omtumlande händelsen under sista seriemötets första dag i division 2 västra har jag tagit emot en otroligt stor mängd krya-på-dig-hälsningar.
Vill på något sätt tacka alla för denna omtanke.

Särskilt vill jag tacka Simon Cohen och den dam från Nobel (skäms över att jag glömt namnet) som tog hand om mig tills ambulansen kom. Tackar även dem som LYFTE bort bilen, istället för att putta bort den, och resten runt omkring som genast visade sin medmänsklighet.

När jag, på kryckor, kom nerhoppandes på söndagen för att visa att jag inte var helt sönderslagen fick jag mer kramar än jag någonsin fått från tjejer. Och killar med för den delen ;-). Allt detta värmer otroligt. Att vi svenskar kan visa sådan värme trodde jag inte. 

Nu återstår bara minst två veckors konvalescens, med tristess och sittsår som följd.
Tack än en gång!

Björn Jorhede aka 80/800-mannen
Gothenburg Boule Bangers (No 59)

Publicerad: 2010-09-22

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se