Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Ingen plats för Sverige i internationella förbundet

Fem stycken nya ledamöter skulle väljas in i FIPJP:s styrelse på dagens kongress. Den svenska kandidaten Hasse Hagberg blev inte invald.

Före valet fick kongressombuden höra presentationer av alla de nominerade kandidaterna, inklusive Hasse Hagberg. Hans tal var det längsta av alla men räckte alltså ändå inte för att få honom invald. Hagberg (eller Hagbert, som han heter i kongresshandlingarna) meddelade att han ville arbeta för att förbättra kommunikationen mellan FIPJP och medlemsförbunden.

Invalda blev istället Danmarks Lotte Blüchert och Belgiens Reinold Borré samt herrarna Mamino (Italien), Dohnal (Tjeckien) och Eddhif (Tunisien). Den sistnämnde till applåder från flera afrikanska delegater och i en andra röstningsomgång där det stod mellan honom och Tysklands Klaus Eschbach.

Publicerad: 2010-10-07

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se