Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Slutdiskuterat på Svensk Boule

Förbundsstyrelsens arbetsutskott stänger tills vidare av såväl kommentarsfunktioner som gästbok på hemsidan Svensk Boule. De senaste dagarna har besökare publicerat kommentarer på sidan som knappast kan föra någonting annat med sig än en akut risk för att människor kommer att må dåligt - och det är verkligen inte det som är syftet med förbundets hemsida.

Svensk Boule har inte resurser för att ständigt bevaka hemsidans kommentarsfält och plocka bort formuleringar som är alltför ogenomtänkta, omdömeslösa eller direkt elaka.

Att ett fåtal individer (vuxna sådana) inte kan låta bli att - trots upprepade uppmaningar om eftertanke och hänsyn från Svensk Boules redaktör - publicera sådana kommentarer på hemsidan är ytterst beklagligt.

Enskilda individer utsätts för orimligt mycket spekulationer, kritik och press av somliga av hemsidans besökare.

- Vi vill inte ta på vårt ansvar att folk mår dåligt av sådant som publiceras på vår hemsida utan vår vetskap, meddelar den ansvarige utgivaren, Jeanette Olofsson, och stänger tills vidare både gästboken och möjligheten att kommentera artiklar.

Det här beslutet ska inte betraktas som att Svensk Boule tar ställning i det nu pågående disciplinärendet. Det ska disciplinnämnderna göra - inte ett fåtal enskilda individer som försöker pressa fram uttalanden via vår hemsida. Det är den enda ställning Svensk Boule tar.

Publicerad: 2010-10-18

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se