Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Förbundet vädjar till disciplinnämnden om snabbt beslut

Förbundsstyrelsen vädjar nu, genom sitt arbetsutskott, till den södra disciplinnämnden att omgående fatta ett beslut i det nu pågående ärendet.

Riksidrottsförbundets chefsjurist Christer Pallin har bekräftat att en regional nämnd inte har möjlighet att hänskjuta det ärende den fått för handläggning och beslut till en annan eller högre instans, såsom den södra disciplinnämndens ordförande önskade göra. Den södra disciplinnämnden måste fatta ett beslut.

"Vi vädjar därför till er att omgående samla nämnden så att ni kan fatta ett beslut", skriver SBF:s arbetsutskott i ett brev till nämndens samtliga åtta ledamöter.

Vidare i e-brevet, som sändes efter ett AU-möte igår kväll, heter det att nämnden "bör dessutom meddela de berörda, dvs den som har gjort anmälan och den som är anmäld, att ett beslut kommer att fattas snarast och för det fall det inte är möjligt, när de senast kan vänta sig att beslutet är fattat (det kan självfallet inte handla om någon lång ytterligare tid som får gå)".

 

Publicerad: 2010-10-19

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se