Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Fyrlingens sista dag har startat

Coccinelles Andersson och Johansson tillsammans med juniorlandslagets Carlén och Norin är det enda seedade lag som inte tagit sig till A-slutspel i Fyrlingen, årets första nationella tävling. Lindomes lag Hugosson tappade sin seedning men gick vidare som en av de fyra bästa grupptvåorna.

Varbergslaget med Mats Peterson vann söndagens inledande trippel men förlorade de båda dubblarna mot stockholmarna Beijmo, Daniel, Enbom och Marklund, som därmed är klara för kvartsfinal.

Bouletoursvinnarna med Mattias Anesten vann trippeln mot bröderna von Eggers Patron, deras kusin Pablo Patron och Håkan Hallberg. Pablo Patron och Håkan Hallberg vinner sin dubbel men, trots fint läggspel från Viktor von Eggers Patron, räcker inte riktigt till i den avgörande matchen, där Robin Johansson spelar föredömligt.

Lag Hugosson, som alltså tappade sin seedning, möter landslagets Goldéus, Plantin och Terestchenko tillsammans med förbundskapten Larsson och segrade i trippelmötet med 13-11. Larsson och Plantin vinner sin dubbel och den avgörande matchen - mellan Goldéus/Terestchenko och Ejvegård Eklund/Stahre blir en utdragen rysare som Sibirierna slutligen vinner med 13-12.

Redan klara för kvartsfinal är laget där Jonas Jacobsen och Freddie Tapper spelar tillsammans med Jonny Patron som kommer att möta Gradin, Kaspersson, Lindberg och Rydberg, La Boule d'Ors lag Benderix och det norska landslaget som möter Halmstads lag Andersson.

Turneringens förstaseedade lag - Andersson, Carlén, Johansson, Norin - är klara för kvartsfinal i B-slutspelet, där de kommer att möta Boo-laget med Dag Hervieu.

Alla resultat på arrangörsklubbens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2011-01-09

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se