Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Stockholmsblandning och hemmalag till semi

Boråsblandningen Caspersson, Gradin, Lindberg och Ryberg förvaltar den förstaseedning de stal av Coccinelle/Lindome mycket väl, slår ut lag Jacobsen och tar sig till semifinal. Det gör också Beijmo, Enbom, Daniel och Marklund efter en otippad avslutning mot Sibirien/Anders Larsson.

De blandade stockholmarna vann över Sibiriens trippel. Larsson/Plantin svarade med att ganska snabbt vinna sin dubbel över Daniel/Marklund. Och, efter en inledningsvis jämn kamp, kändes det som om Goldéus/Terestchenko skulle ta hem den avslutande matchen. Men, efter att Enbom raspat ut lillen i vändan före, vid ställningen 12-9 gör Enbom, var skytte dittills inte imponerat, en stenhård doublé när sibirierna är tomma. Goldéus har missat två skott i rundan och det är bara för Beijmo och Enbom att rulla in varsitt klot - och matchen är över.

Stockholmskombon möter nu Halmstads Andersson, Löf och Wiede tillsammans med BK Strands Skagerlund i semifinal.
I den andra semin möter hemmalaget, från Sansjö, Kronäng, Pomme de Pin och Bolleboule, Sibiriens Csapó, Johansson och Skult tillsammans med Skatås Anesten. De förlorar den inledande trippeln och för Boråsspelarna står nu hoppet till de båda dubbelmatcherna.

Publicerad: 2011-01-09

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se