Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Landslaget till Marocko

Ett svenskt landslag åker till inbjudningstävlingen i Marocko i slutet av februari. Tävlingen spelas i klassen mixedtrippel och förbundskaptenen har tagit ut Robin Johansson, Tove Naess och Albin Plantin att representera Sverige.

- Robin Johansson har imponerat den sista tiden - både under Fyrlingen nu senast och i Bouletouren förra året. Nu vill han vara med och satsa och ta chansen att visa vad han går för, säger förbundskapten Anders Larsson.

Tävlingen i Marocko kolliderar med finalspelet i Svenska Cupen Dam.
- Tove Naess ska ändå inte spela damcupen och genom att ta ut henne ställer vi inte till det för några klubblag i den tävlingen, säger Larsson.

Samtliga spelare i det landslag som åker till Marocko spelar i Sibirien CP. Förfördelas stockholmsföreningen av sportchefen?
- Nej, det kan man inte säga. Men det är en klubb som har många riktigt bra spelare. Till landslagssatsningen finns ytterligare sex herrar från Sibirien anmälda, så det är samtidigt den klubb som har flest landslagsspelare som inte är uttagna...

Anders Larsson följer själv med som coach till Marocko.
- Markel (Sjöström, damlandslagets förbundskapten) vill inte missa Svenska Cupen Dam, så det är så det får bli den här gången, säger Larsson.

Publicerad: 2011-01-18

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se