Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Landslagsspelare

30 herrar och 16 damer har anmält intresse för att ingå i årets landslagssatsning. Flera namn kan tillkomma och landslagsledningen är noga med att betona att de nu anmälda spelarna inte automatiskt ingår i någon landslagstrupp - de måste först bevisa att de hör hemma där.

Sportchef Anders Larsson är förbundskapten för det öppna/herrlandslaget.
- De namn vi nu presenterar är inte ett landslag - men det är de som har möjlighet att ingå i ett landslag. Jag för fortfarande dialog med ytterligare några spelare som ännu inte bestämt sig, säger han.

Damlandslagets förbundskapten Markel Sjöström säger detsamma.
- De nu anmälda spelarna kommer jag att observera. Vilka som senare bildar landslag återstår att se.
Även Sjöström samtalar med ytterligare spelare och håller fortfarande dörren öppen för den som är intresserad av att satsa.

Anmälda damspelare: Matilda Boström, Nanna Boström, Anne-Marie Carlsson, Camilla Csapó, Birgitta Ekroth, Annika Fjelkner, Jenny Hamberg, Cecilia Holm, Eva-Karin Ingelstedt, Sandra Jönsson, Lotta Larsson, Tove Næss, Tove Orrbeck, Anette Söderlund, Pia Terestchenko, Anna Theander.

Anmälda herrspelare: Joachim Andersson, Patrik Andersson, Robert Beijmo, Håkan Berg, Niklas Carlén, Anders Csapó, Simon Cohen, Måns Daniel, Viktor von Eggers Patron, Kristian Eklund, Marcus Enbom, Filip Goldéus, Håkan Hallberg, Henrik Hugosson, Björn Johansson, Robin Johansson, Thomas Johansson, Kenneth Köhalmi, Mats Lindström, Erik Lööf Ekström, Carl-Johan Möller, Rickard Nilsson, Jimmie Olsen, Albin Plantin, Johan Skagerlund, Jesper Skult, Jens Terestchenko, Mattias Thorell, Ulf Wallman, Thomas Wiede.

Publicerad: 2011-01-19

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se