Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Använd e-post för att kontakta förbundet

Det är en intensiv period i Bouleförbundet nu. Tyvärr har vår kanslist Christina Jonasson sagt upp sig från sin tjänst. Christina har arbetat i SBF i närmare 17 år och vill gå vidare och testa något annat.

Christina slutar 20 mars. Eftersom Rebecka slutade 13 januari, för att börja studera, står vi inom kort utan personal.   

Det är en stor förlust för oss och en utmaning att på bästa sätt hitta en lösning för personalfrågan i fortsättningen. Förbundsstyrelsen började redan vid ett möte 29 december diskutera problemet. Vi kom fram till att vi måste se över organisationsstrukturen grundligt, med både lång- och kortsiktiga lösningar. Arbetet fortskrider med täta möten – det gäller att skynda långsamt – och vi hoppas att vi ska ha en tillfredställande lösning klar innan Christina slutar i mars.

Annons kommer att anslås här på hemsidan och i nyhetsbrev när vi kommit så långt som till nyrekrytering.

Det här sammanfaller med en, även under normala omständigheter, intensiv period i styrelsearbetet med slutförandet av verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, budget, styrelseförslag, 26 motioner som ska besvaras, planering av årsmöte osv.

På grund av rådande situation vill vi vädja till våra medlemmar att ni, fram till dess att vi har full personalstyrka, kontaktar oss via e-post och så långt det är möjligt undviker telefonkontakt med kansliet.

Kontakta direkt via e-post:

Licenshantering, medlemsregistrering mm:kansli@svenskboule.se

Regel- och domarfrågor mmjarmo.repka@svenskboule.se 

Tävlingsfrågor/tävlingsbestämmelser: pontus.thuresson@svenskboule.se 

Ungdomsfrågor: rasmus.kling@svenskboule.se 

Utbildningsfrågor: ingrid.wahlbin@svenskboule.se

Hälsningar
Förbundsstyrelsen

Publicerad: 2011-01-20

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se