Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

16 nya instruktörer i Västergötland

Helgen den 22-23 januari hade Wästgöta/Dahls Bouleförbund en kurs i Skara boulehall där vi utbildade instruktörer Steg 1. Det blev fullt genom att 16 villiga och intresserade deltagare kom till kursen.

Själv stod jag som kursledare och hade SBF:s kursplan som utgångspunkt. Jag är av den uppfattningen att man måste följa kursplanen för att deltagarna ska kunna utnämnas som godkända instruktörer. Och det var ett gott gäng som kom – vetgiriga och hungriga på att få prova på allehanda övningar och ta del av lite nya idéer, blandat med den mentala biten. Och som jag ofta påpekade: ”Vattenflaskan”.

De nya instruktörerna har nu skaffat sig behörighet för att gå vidare med en utbildning till Steg 2-instruktörer. Och jag önskar dem lycka till och hoppas även att de nya instruktörerna ger sina klubbkamrater avancerad träning som en grund till ännu bättre boulespel. Och hoppas få se att detta ger resultat även på tävlingar. Vilket jag är övertygad om att det gör, så jag får träna ordentligt för att ha en chans när vi möts…


Hela instruktörsgruppen samlad: första raden fr.v. Victoria Gradin och Owe Karlsson POM samt Helena Ojala YME - andra raden fr.v. Kajsa Vedin ÖDE, Lars-Olov Ahlberg och Gerd Sandin SSÖ samt Karin Granberg SKN, tredje raden fr.v. Jan-Erik Johansson SKN, Lennart Andersson ÖDE, Reino Lindberg SSÖ samt Eddy Persson kursledare, överst fr.v. Björn Fränding SKN, Aage Juhl ÖDE, Lars-Gunnar Krantz YME, Jan-Åke Brandt SSÖ, Herman Thorell POM samt Lennart Ohlsson SKN.

Publicerad: 2011-01-27

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se