Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Generalsekreterare och administratör/kanslist sökes

Svenska Bouleförbundet bildades 1977 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Sedan 1989 är vi med i Riksidrottsförbundet. Vi har ungefär 250 föreningar med 14 000 medlemmar varav drygt 6 000 har tävlingslicens. Föreningarna finns i hela landet men de mest dominerande regionerna är Skåne, Västra Götaland och Stockholm.

Vi är inne i en spännande fas där vi vill satsa på att utveckla och förstärka vårt förbundskansli med Generalsekreterare och Administratör/Kanslist.

Förbundets kansli finns i Stockholm och ansvarar för medlems- och föreningsservice, licenshantering, information, kommunikation med förbundsstyrelse och distrikt.

 

Generalsekreterare
Generalsekreteraren är inför förbundsstyrelsen ansvarig för förbundets kansli, ekonomi och personal.

Tjänsten innefattar utveckling av förbundets verksamhet, omvärldsbevakning ochföredragningsansvar i förbundsstyrelsen. Du ska vara drivande för att tydliggöra och stärka vår roll inom Riksidrottsförbundet.

En viktig uppgift för generalsekreteraren är att arbeta för att ytterligare stärka förbundets profil och positionera verksamheten. För att lyckas i arbetet som generalsekreterare är du en person med stort engagemang och erfarenhet från idrottsrörelsen.

Du ska ha förmåga att skapa en god stämning på vårt kansli med ett tydligt ledarskap som bygger på förtroende för såväl medarbetare som förtroendevalda.

Du är naturligtvis en person som arbetar strukturerat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Boulen kommer från Frankrike och franska är vanligt språk i det internationella arbetet. Talar duochförstår franska så är det en värdefull merit.

Som generalsekreterare arbetar du i nära samarbete med såväl förtroendevalda som tjänstemän och det är viktigt att du har klara idéer om vad som är bäst för förbundets verksamhet utifrån de mål som sätts upp av styrelsen.

Arbetet fordrar såväl helg- som kvällstjänstgöring. Även resor i tjänsten är förekommande.

Administratör/Kanslist
Vi erbjuder dig en nyckelposition med stort ansvar. En spännande roll där du kan vara med och påverka och utveckla den administrativa delen inom förbundet och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.

Vi söker dig som brinner för administration, service och förbättringsarbete. Du har ett driv, är resultatinriktad och vågar komma med förslag på nya lösningar.

Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar den lilla organisationens fördelar. För att trivas i denna roll bör du ha förmågan att arbeta brett och hugga i där det behövs.

I rollen som administratör får du ett helhetsansvar för allt administrativt inom Svenska Bouleförbundet. Du sköter självständigt hela kedjan från bokföring, medlemshantering, registerhantering till kontakt med våra medlemmar.

 

Generellt
Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och hänsyn kommer därför att tas till ålder och könsfördelning.

Individuell lönesättning tillämpas. I övrigt följer vi Arbetsgivaralliansens avtal.

Intresserad?
Då vill vi att du skickar CV + personligt brev till kansli@svenskboule.se. Inkomna ansökningar behandlas löpande så skicka din ansökan snarast mjöligt. Dock senast den 1 mars 2011.

Frågor besvaras av:

Robert Boström
Förbundsordförande
robert.bostrom@svenskboule.se
Mobil efter kl 17.00: 073-370 86 92

Ingela Eriksson
Ekonomiansvarig
ingela.eriksson@svenskboule.se
Mobil efter kl 17.00: 070-213 25 95

Publicerad: 2011-02-09

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se