Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Anmälan till Hallcupen - Kungsbacka

Kungsbacka Bouleklubb kommer fortsättningsvis endast ta emot anmälningar till Hallcupen via SBF online.

På grund av ett alltför stort och mödosamt arbete att ta emot anmälningar till HALLCUPEN per telefon har det under de senaste tävlingarna gått att anmäla sig till nästkommande Hallcup under pågående spel. Detta har inneburit att tävlingen blivit fulltecknad mycket fort.

 

Tävlingskommittén har därför beslutat att endast ta emot anmälningar via SBF online med början dagen efter varje färdigspelad Hallcup, detta för att ge alla samma möjlighet att komma med. Start sker den 27 mars för Hallcup 4 den 16 april.

 

För att anmäla laget gå inpå www.sbfonline.se Länk till annan webbplats., klicka på tävlingskalendern, gå in på Hallcupen den månad du önskar anmäla dig, klicka på ”till anmälan”, lägg in namn och klubbförkortning. Glöm inte att du måste ha licens.

 

Kungsbacka 2011-02-23

 

Tävlingskommittén

Kungsbacka Bouleklubb

Publicerad: 2011-02-23

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se