Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Torsk mot Tyskland

Sverige förlorade mötet mot Tyskland med 1-2. Oskar Augustsson fick äntligen betalt för allt sitt slit när han vann sin singel, men samtidigt förlorade Sverige dubbeln. Nu ser det mörkt ut för svenskt avancemang.

Oskar Augustsson som slitit som singelspelare genom hela kvalturneringen fick välförtjänt lön för mödan när han krossade tysken med 13-1. I det läget var det jämnt i dubbeln, vid ställningen 7-8 hade svenskarna klot precis intill lillen, tyskarna missade skottet, men träffade lillen och fick tre poäng. Det punkterade matchen för svensk del.
- Det är oerhört små marginaler, konstaterar förbundskapten Maths Lind.

Nu står det svenska hoppet till att Israel besegrar England samtidigt som Sverige besegrar Belgien. Då slutar Sverige, Israel och England alla på två segrar och kvoten avgör vem som tar den andra finalplatsen efter redan klara Tyskland.  

Publicerad: 2011-03-27

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se