Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Tack Christina! Välkommen Karin!

Christina Jonasson har lämnat sitt arbete på Svenska Bouleförbundets kansli. Efter sexton (!) år. Förbundsstyrelsen avtackade henne under den sista arbetsdagen genom ledamoten Hasse Hagberg och Christina fick ta emot en blomma och en minnesgåva. Karin Lisshamre finns nu på kansliet i Enskede.

På bilden syns också Karin Lisshamre, SBF:s nya administratör/kanslist. Hon har arbetat jämsides med Christina de senaste veckorna och finns nu till hands på kansliet för att hjälpa medlemmarna med allsköns ting.

Själv vill hon gärna försöka utveckla Idrottslyftet, bland annat genom att utbyta erfarenheter med andra idrottsförbund och se hur de jobbar med frågan. Där kan Lisshamre möjligen få hjälp av sina före detta kurskamrater från studierna i idrottsvetenskap.
– Det är många gamla klasskamrater som nu jobbar inom idrottsförbunden, berättar hon.

Någon boule har det ännu inte blivit för Lisshamres del.
– Nej, men det är väl som Christina säger kanske – att nu när hon har slutat arbeta med boule kanske hon kan börja spela lite…

Publicerad: 2011-03-29

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se