Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Vem blir ny förbundsordförande?

Inom ett par veckor har Svenska Bouleförbundet fått en ny ordförande. Robert Boström finns inte med i valberedningens förslag till ny styrelse och ställer heller inte upp för omval. Med största sannolikhet blir det Ingela Eriksson eller Dag Hervieu som tar över ordförandeklubban.

På förbundsmötet den 17 april ska en ny styrelse väljas. Liksom en ny ordförande. Valberedningen föreslår den nuvarande styrelseledamoten, Ingela Eriksson, som ny ordförande. Dag Hervieu är också nominerad till posten. Den av dem som inte väljs till ordförande blir troligtvis ekonomiskt ansvarig i förbundsstyrelsen.

Vem som hamnar på vilken post bestämmer de 49 ombud som under årsmöteshelgen samlas för att fatta beslut om det kommande årets verksamhet. De kan under själva förbundsmötet nominera nya namn till förbundsstyrelsen - också till ordförandeposten.

Här kan man under tiden läsa presentationer av de hittills kända kandidaterna - Ingela Eriksson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Dag Hervieu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Intervjuer med resten av styrelsekandidaterna finns också att läsa här på Svensk Boule:
Joachim Andersson Länk till annan webbplats.
Kenneth Mellin Länk till annan webbplats.
Jeanette Olofsson Länk till annan webbplats.
Pontus Thuresson Länk till annan webbplats.

Följande ledamöter har ett år kvar av sin mandattid i styrelsen: Ingela Eriksson, Rasmus Kling, Jarmo Repka och Ingrid Wahlbin.

Publicerad: 2011-04-05

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se