Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Klara för EM

Patrik Andersson och Thomas Wiede från Halmstad Petank är, precis som Albin Plantin, Sibirien CP, klara för spel i EM i augusti. Samtidigt som förbundskapten Anders Larsson presenterar sitt lag till NM avslöjar han att han redan nu tagit ut tre av de spelare som får representera Sverige vid EM på hemmaplan i Göteborg.

Som arrangerande land får Sverige ställa upp med två landslag i EM. Anders Larsson ska därmed ge åtta spelare uppdraget att representera landet på hemmaplan. Tre av landslagsspelarna har redan nu fått besked om att de kommer att finnas med i truppen på Svenska Mässan i Göteborg den 19-21 augusti.

- Tidigare har vi tagit ut spelarna så tajt inpå mästerskapen. Jag vill testa om de kanske kan förbereda sig på ett annat sätt - inte minst mentalt - genom att få mer tid på sig, säger Anders Larsson.
Så mycket som att han inte tänker dela på Halmstads radarpar Andersson och Wiede är förbundskaptenen klar över. Men han har inte bestämt sig för om Plantin ska ingå i deras lag eller inte. Med andra ord kan de tre uttagna spelarna inte svetsa samman en trippel och vara säkra på att den förblir intakt.
- Det är sant. Men vi vill gärna få fler spelare klara hyfsat tidigt, säger Larsson.


Albin Plantin

Publicerad: 2011-05-10

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se