Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Två svenska lag i EVC

Sedan Skottland i sista stund kom in med sin anmälan har Sverige utsett ett andra landslag för medverkan i Euro Veterans Cup. Leif Ljungsryd, Anders Tapper, Yngve Evaldsson och Christer Larsson spelar också i blågult.

I och med att Skottland i senaste laget anmälde sig till Euro Veterans Cup Länk till annan webbplats.blev det sammanlagda antalet landslag sju. Sverige ställer som en följd av det upp ännu ett landslag, så att lagen kan delas in i två grupper med fyra lag i vardera.

Sportchef Anders Larsson har i samråd med styrelsen utsett Anders Tapper, Leif Ljungsryd, Yngve Evaldsson och Christer Larsson - samtliga spelande för Quatre Boules - till Sveriges andra landslag i veteranlandskampen.
De svenska lagen kommer att placeras i varsin grupp och lottas ihop med övriga nationers landslag. Inom gruppen möter man varandra, precis som tidigare, i två dubbelmatcher och en trippel.

På söndagen spelas semifinaler och final samt övriga placeringsmatcher.

Publicerad: 2011-05-26

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se