Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Örestad: Landslaget till final

Det svenska landslaget bestående av Robert Beijmo, Jens Terestchenko och Albin Plantin vann tämligen komfortabelt semifinalen mot Johansson, Lagerkvist och Lilja. Nu väntar landslagsspelarna på motstånd - landslagssatsande kolleger får de möta oavsett vilket lag som vinner den andra semifinalen.

Fjolårets Bouletourssegrare Anders Csapó, Robin Johansson och Jesper Skult, Sibirien CP, slog laget från Sörbyängen och möter nu Halmstad Petanks framgångsrika trippel Patrik Andersson, Jimmy Löf och Thomas Wiede.

Den nationella tävlingen Örestad Open har dragit ut rejält på tiden. Ställningen i den nu pågående semifinalen är 5-2. Tanken är att skyttetävlingens finalheat ska genomföras innan det blir final i huvudtävlingen och frågan är om finalisterna kan räkna med att vara klara före klockan elva i afton.
Än så länge följer i alla fall ett tjugotal åskådare den pågående semifinalen. Ytterligare femton finns i hallen - men tittar på TV och Champions League-finalen.

Någon av poolerna i grundspelet var inte färdigspelad förrän kvart över två i eftermiddags och eftersom arrangören valt att vänta in alla pooler innan spelet fortsätter blev hela slutspelet fördröjt.
Vädret har i alla fall varit riktigt fint under stora delar av dagen. Först kring kvartsfinalerna började det regna och spelet flyttades in i boulehallen.

Publicerad: 2011-05-28

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se