Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Örestad: Semifinaler

Det drar ihop sig till semifinaler i Örestad Open. Halmstad Petanks Patrik Andersson, Jimmy Lööf och Thomas Wiede finns med ännu en gång och kommer att ta över ledningen i Bouletouren. Ett av de båda landslagen är också kvar.

Robert Beijmo, Albin Plantin och Jens Terestchenko är vidare till semifinal där de möter Jimmy Lagerkvist (CPC), Kristian Lilja (POM) och Björn Johansson (MAR).
För det sistnämnda laget blir det andra landslagsmötet i rad - i kvartsfinalen besegrade de Joachim Andersson, Jessica Johansson och Rickard Nilsson med 13-6. För Coccinelletrippeln som idag spelade i landslagskläder innebär det att de i år fortfarande inte lyckats ta sig längre än till kvartsfinal i någon av de stora tävlingarna.

Slåss om den sista semifinalplatsen gör fjolårets Toursegrare, som tidigare i år inte fått mer än två poäng efter en sjuttondeplats i SWIO, och Sörbyängens Kjell Andersson, Roger Gerdvall och Jonas Sjökvist.

Publicerad: 2011-05-28

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se