Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Inbrott på kansliet

Natten till söndagen drabbades Svenska Bouleförbundets kansli i Enskede av inbrott. Tjuvarna har stulit den dator som används för att ta emot e-post och alla som skickat e-brev till kansliet den senaste veckan uppmanas att skicka dem på nytt.

Det är än så länge för tidigt att säga hur stor del av kansliets mejlskörd som försvunnit. Karin Lisshamre kommer imorgon, måndag, att försöka bringa klarhet i den frågan. Man kan utgå från att hon i början av veckan kommer att ha fullt upp med att ta hand om konsekvenserna av nattens inbrott och att hon är tacksam för att inte bli störd om det inte är absolut nödvändigt.

Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer om hur förlusterna ser ut och vilka konsekvenser de får.

Publicerad: 2011-05-29

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se