Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Förtjänstkommittén finns inte

Anders Stenman, Anders Tapper, Sonia David, Sinikka Pisilä och Patrik Andersson har hittills utgjort Svenska Bouleförbundets förtjänstkommitté. Eftersom Anders, Anders, Sinikka och Patrik meddelat att de avböjer en fortsättning i kommittén har vi i dagsläget inte någon fungerande kommitté.

Kommittén, som tidigare gick under namnet "Nomineringsgruppen", arbetar med att föreslå lämpliga kandidater till de utmärkelser som Svenska Bouleförbundet årligen delar ut. Det senaste tillskottet av utmärkelser är de förtjänsttecken som beslutades vid 2009 års förbundsmöte.
Vi önskar nu få förslag på lämpliga personer att ingå i kommittén.

Personer som ska ingå i kommittén bör ju - förutom att det är angeläget med en geografisk spridning - vara sådana som har varit aktiva inom vår sport under en längre tid och som har god kännedom om våra aktiva spelare och ledare, liksom om deras prestationer och gärningar.
Information om utmärkelserna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittas på hemsidan.
Förslag skickas till kansliet eller till Jeanette Olofsson.

Publicerad: 2011-06-16

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se