Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Oväder slog ut SBF Online

Det går för närvarande inte att komma åt SBF Online eller SM-sajten. Webbhotellet som hyser hemsidorna har drabbats av avbrott till följd av gårdagens oväder över Köpenhamn. Nya anmälningar till Varbergs Strandcup ska ändå kunna göras i den här veckan.

Närmare bestämt är det webbhotellets serverhall som översvämmats, vilket innebär att vattenmasorna forcerat tjocka ståldörrar på sin väg mot webbservrarna. Nu pågår arbetet med att flytta servrarna till en ny plats och man kan på webbhotellet inte säga säkert när de kommer att vara tillbaka i drift.

De som ännu inte anmält sig till Varbergs Strandcup Länk till annan webbplats.ombeds ha tålamod - är SBF Online inte tillbaka i drift på tisdag kommer Fredrik Dahlén, mannen bakom tävlingssystemet, att sätta press på webbhotellet.

- Enligt dem själva har de redan fått upp en hel del igen, men våra sidor står uppenbarligen inte först i kön, säger Fredrik Dahlén som känner sig säker på att sidorna kommer att vara användbara i tid för både Strandcupens arrangörer och de spelare som ännu inte hunnit anmäla sig.

Anmälan till de olika tävlingsklasserna i Varbergs Strandcup är öppen fram till en dag före respektive tävlings start.

Publicerad: 2011-07-03

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se