Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Inget VM i Vietnam - ännu en flytt till Turkiet

Det är inte direkt någon högoddsare att VM för damer, som skulle spelats i Hanoi, Vietnam, den 7-9 oktober, ställs in och flyttas till Turkiet och nya datum. För tredje gången på fyra år utser FIPJP, det internationella förbundet, ett land i Sydost- eller Östasien till VM-arrangör - för att därefter ändra sig och ta emot den hand Turkiet verkar hålla ständigt utsträckt.

Samtidigt blir det klart att Turkiet kommer att arrangera också VM för juniorer. Vilket för det positiva med sig att de båda Världsmästerskapen kommer att hållas på samma plats i direkt anslutning till varandra.
Det mesta pekar på att denna världsmästerskapsvecka kommer att infalla under den andra halvan av oktober, eller möjligen den första halvan av november.

Publicerad: 2011-07-05

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se