Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Kvartsfinaler i Varberg

De regerande Strandcupsmästarna - Joachim Andersson, Jessica Johansson och Rickard Nilsson - vände och vann sin åttondelsfinal mot Håkan Hallberg och bröderna Henri och Viktor von Eggers Patron. Damlandslaget - Matilda Boström, Anna Theander och Tove Orrbeck - tog sig längst av alla landslagen men i åttondelen blev motståndet, i form av EM-spelarna Patrik Andersson och Thomas Wiede med den ständige vapendragaren Jimy Löf, damerna övermäktigt.

Kvartsfinalerna spelas just nu.

Andersson, Johansson, Nilsson, CPC - Aden, Beijmo, Marklund, SIT: 13-5
Hugosson, Lindqvist, Norin, LID - Enbom, Silfverberg, Carlén, SIT, SIT, LID: 13-7
Csapó, Johansson, Skult, SCP - Andersson, Gerdvall, Sjökvist, SÖR: 13-11
Köhalmi, Lind, Pettersson, SIT - Andersson, Löf, Wiede, HPK: 13-11

Att Ali Abdi Aden sköt ut lillen för att rädda Sitting Boule vid ställningen 12-5 räckte inte. De regerande och segerhungriga Strandcupsmästarna var skoningslösa och gjorde slut på matchen redan i rundan efter.

Vändningen de i matchen dessförinnan gjorde mot Hallberg, Patron och Patron hette duga. Efter att ha legat under med 4-8 (och tidigare 2-7) gav de inte Kärnanspelarna några fler poäng.

Nu väntar Lindometrippeln med Henrik Hugosson, Alex Lindqvist och Alex Norin Coccinellespelarna i semifinalen.

Det öppna landslaget i form av Sibirienspelarna Filip Goldéus, Jens Terestchenko och EM-klara Albin Plantin förpassades till B-turneringen av Boo SK:s Andreas Richter och Janne "Hoffa" Östgren i lag med Skatås Mattias Anesten. Landslaget ska nu möta Mattias Thorell, Ulf Wallman (SKT) och Benny Åkesson (IST) i B-turneringens kvartsfinal.

Publicerad: 2011-07-09

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se