Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Dubbelspelet i Varberg

Följ det rekordstora dubbelspelet - 118 lag i öppen klass och 35 i damklassen - i Varberg på Strandcupens egen hemsida.

Strandcupens egen hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

För att Henrik Hugosson och Alex Lindqvist skulle få revansch för den snöpliga finalförlusten i gårdagens trippel (som ju fick avgöras genom lottdragning - de båda finallagen delade på prispengarna när matchen avbröts) krävdes det att de ännu en gång skulle slå Coccinellespelarna Joachim Andersson och Jessica Johansson i kvartsfinalen.
Landslagsspelarna Andersson och Johansson var rimligtvis också rätt revanschsugna efter att, tillsammans med Rickard Nilsson, i gårdagens semifinal ha fått stryk med 0-13 av just Hugosson och Lindqvist, i sällskap med Alexander Norin. Coccinelle vann med 13-4.

Rickard Jacobsson och Jimmy Löf, Halmstad Petank, slog i sin åttondelsfinal landslagsspelarna Anders Csapó och Robin Johansson, Sibirien CP, med 13-0. I kvarten väntade Lindomes Patrik Stenman och Mikael Trechera som fick se sig slagna med 8-13.

Nu möts Coccinelle och Halmstad i semifinal.

Den andra semifinalen spelas mellan kusinerna Pablo Patron och Viktor von Eggers Patron, Kärnan - som i sin kvartsfinal slog ut Jimmy Lagerkvist och Rickard Nilsson, Coccinelle - och landslagsspelarna Filip Goldéus och Jesper Skult, Sibirien CP.

Publicerad: 2011-07-10

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se