Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Sibirien och Fjädern första Svenska Mästarna i mixed trippel

FIlip Goldéus, Susanne Johansson och Albin Plantin, Sibirien CP, Stockholm, samt Ann-Britt Blixt, Lars Ericsson och Bengt Rosvall, Fjädern BC, Vellinge, blir de första Svenska Mästarna någonsin i mixed trippel.

Sibirien låg under med 4-9 i den öppna klassens final mot Håkan Berg, Anders Larsson och Carina Schultz, Lindome BK, när de vände och avgjorde matchen på tre rundor. Först två fyrapoängare på raken. I rundan efter misslyckades Larsson med att skjuta lillen död och Albin Plantin kunde avgöra matchen genom att skjuta carreaux på Larssons sista lägg.


I V65-finalen tog Vellingespelarna i Fjädern kommandot redan från början och Annika Afzelius, Gunnar Pettersson och Ola Stenbrink från Falken Petanque, Falkenberg, lyckades aldrig komma ikapp.

Publicerad: 2011-07-25

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se