Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Möt landslagsspelarna i Trädgår'n

På torsdag kan alla som vill prova på att spela boule i Trädgårdsföreningen. Sveriges bästa juniorer och ungdomar visar hur det ska gå till. Landslagsspelarna som kommande helg spelar EM för herrar finns också på plats.

Möjligheten att prova på boule är en av programpunkterna i Göteborgs kulturkalas Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Spelare från junior- och U23-landslagen visar upp boulens bästa sidor. Mellan klockan 12 och 18 blir det uppvisningar, skyttetävlingar, läggtävlingar och stafetter. Alla som vill lära sig får instruktioner av de bästa ungdomarna i landet.
Mellan klockan 14 och 15 finns också landslagsspelarna som under den kommande helgen ska spela EM i Svenska Mässan på plats.

Utanför Palmhuset i Trädgårdsföreningen kan du passa på att ställa frågor till EM-spelarna och med egna ögon spana in deras form. Samtidigt kan du få en ordentlig titt på den svenska boulens framtid. Och själv delta i den.

Publicerad: 2011-08-15

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se