Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Coccinelle - KÄR/GBB: 13-4

Landslagsspelarna från Kärnan/Boule Bangers bjöd inte upp till någon riktig fajt i den slutgiltigt avgörande matchen under Bouletourens finalhelg - mot landslagsspelarna från Coccinelle. Matilda Boströms tidigare sanslöst imponerande skytte var borta och överlag var spelet i finalmatchen aldrig uppe på några högre nivåer.

Kärnan/GBB får en tung start. I båda de första rundorna gör de av med alla sina klot på Pimmens förstalägg. 4-0 blir till 6-0. Spelet är långt ifrån de nivåer som nåtts tidigare under helgen.

I den tredje vändan får Coccinelle en poäng: 7-0.

Pimmen lägger långt, Anna lägger 35 cm framför, Jessica bommar skott, Pimmen lägger ännu längre, Rickard lägger en knapp dec vänster om lillen, Matilda bommar skott. Tove skjuter , lite kort men knuffar ut kulan. Rickard lägger in en ny, en dec vänster. Tove skjuter kort och missar. Matilda missar skott med en knapp centimeter - obegripligt att Coccinellekulan ligger kvar. Anna lägger 70 cm vänster. Jessica blir en knapp decimeter lång på skottet. 8-0.

Pimmen lägger 80 cm lång. Anna lägger 15 cm snett framför höger. Jessica bommar (kort). Pimmen lägger 45 cm kort, i linje med Annas. Jessica skjuter bort. Anna lägger 30 cm vänster, snett bakom. Rickard lägger 2 centimeter framför lillen. Tove skjuter och missar (lång). Tove skjuter men föser bara klotet fram så att det klossar lillen och båda backar några centimeter. Matilda bommar. Matilda lägger 35 centimeter snett bakom, höger. Rickard lägger in: 10-0.

Pimmen lägger en meter kort. Matilda lägger 15 cm framför. Jessica skjuter backkalle och backar bortom Pimmens klot. Matilda lägger 15 cm bakom. Jessica missar skott (kort). Pimmen lägger 25 centimeter framför. Rickard knuffar in Pimmens lägg och stannar själv 80 cm bakom, höger. Tove skjuter bort. Rickard lägger 1,2 meter långt. Anna lägger 60 cm bakom - räcker för poäng. Anna lägger 60 cm bakom igen. Tove lägger på lillen. 10-4.

Lindome slår Halmstad 13-7.

Lillen på dryga 8. Matilda lägger 65 cm vänster. Pimmen lägger en dec snett framför höger. Tove bommar skott (lite lång och lite sned höger). Tove skjuter och stannar 55 cm snett bakom vänster. Pimmen lägger 6 cm höger. Anna skjuter bort. Rickard lägger 20 cm framför, höger. Matilda lägger 0,5 cm höger om lillen. Jessica skjuter kalle - stannar 15 cm snett bakom, vänster. Anna lägger 60 cm långt. Rickard lägger 20 cm framför, vänster. 13-4.

Publicerad: 2011-09-04

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se