Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Coccinelle och KÄR/GBB gör upp om toursegern

Coccinelles Joachim Andersson, Jessica Johansson och Rickard Nilsson slår Lindome med 13-5. Lindome sköt lillen död tre gånger (Berg två gånger, Hugsson en) för att rädda sig kvar i matchen, men missade den vid fjärde försöket.

Tre av fyra VM-spelare från damlandslaget i poolens vinnarmöte, alltså.

Att döma av spelet hittills kommer det att bli Halmstad som gör upp med förlorarna där om andrapriset. Lindomespelarna får inte spelet att stämma och även om de håller humöret uppe mellan de spelade kloten ser de inte ut att ha roligt när de väl står i ringen. I matchen mot Coccinelle bytte de positioner så att Henrik Hugosson gick som skytt och Stefan Holmström som läggare. Det såg till en början ut att kunna betala sig - men efter några vändor gjorde Henrik flera dubbelbommar, samtidigt som Stefan misslyckades med läggen.

Och Coccinelle kunde ta hem matchen utan att överanstränga sig. Det lag som nu tar hem vinnarmötet vinner Bouletouren 2011. Förloraren måste vinna över Halmstad/Lindome för att ta hem andrapriset.

Publicerad: 2011-09-04

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se