Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Damerna till vinnarmötet

Anna Theander, Tove Orrbeck och Matilda Boström slår Halmstad med 13-10 och blir det första laget till poolspelets vinnarmöte. Kampen var stenhård och det kändes som om den i hög grad stod mellan mittspelarna Tove Orrbeck och Jimmy Löf.

Matchen var stundtals suveränt välspelad. I flera rundor gjorde båda lagen fem klot. Å andra sidan följdes de av rundor där inget av lagen gjorde fler än två-tre. Halmstad hade i underläge 8-10 poäng chansen att ta en fyra med poäng på plats och tre klot kvar. Men Jimmy Löf flyttade lillen med sitt lägg och gav motståndarna poängen. Wiede lyckades rensa undan, så att Halmstad i alla fall fick en etta - men i omgången efter gjorde landslagsdamerna slut på matchen.

Matilda Boström skjuter sagolikt bra. Stannar på var och varannat skott. Varken Anna Theander eller Patrik Andersson missar fler än två eller tre lägg under matchen. Thomas Wiede skjuter också bra, men får flera gånger problem när han tvingas lägga.

Jimmy Löf har problem med läggspelet, samtidigt som Tove Orrbeck har hittat skotten, och vinner kampen mittspelarna emellan.

Coccinelle leder samtidigt över Lindome med 7-5.

Publicerad: 2011-09-04

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se