Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Tätt i tourfinalen inför söndagen

Att det blev de båda mindre meriterade lagen från Coccinelle och Halmstad som fick lämna tourfinalen efter lördagens spel var inte någon större överraskning. Båda femlagsgrupperna slutade likadant - med tre lag i täten och två lag på efterkälken.

Sörbyängens Andersson/Gerdvall/Sjökvist och damlandslagets Boström/Orrbeck/Theander tog sig vidare till söndagens spel med en seger var - och ser ut att vara de lag som kommer att få det tuffast under finalens sista dag.

Det andra damlandslaget, med spelare från Boo SK, imponerade genom att ta tre segrar - precis som alla de övriga lagen. I båda grupperna säkrade tre lag slutspel genom att slå varandra. Lindome fick stryk av Kärnan, som fick stryk av Boo, som fick stryk av Lindome.

I den andra gruppen fick Halmstad stryk av stockholmarna Larsson/Aden/Marklund som fick stryk av Coccinelle som fick stryk av Halmstad.

Några långtgående slutsatser av de resultaten är svåra att dra - eftersom alla var medvetna om att bara ett lag skulle elimineras inför söndagen behövde de inte heller satsa allt för att vinna. Och flera av de lag som nu slagit varandra kommer att mötas igen under söndagen.
Att det är bland dessa sex lag vi kommer att hitta dagens fyra poolspelsfinalister är i alla fall inte någon särskilt vågad gissning.

Publicerad: 2011-09-04

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se