Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Seriespelet avgörs i helgen

Till helgen avgörs vilka som blir årets allsvenska mästare och vilka lag som kommer att spela i vilken division nästa år. I elitserien står striden mellan sex lag: Coccinelle PC, Halmstad Petank, Sibirien CP, Lindome BK, BK Strand Hjo och Boulerosällskapet.

Alla möter alla i Stockholm under helgen och den klubb som lyckas bäst blir årets bästa.

Samtidigt slåss de lag som placerat sig lägst i elitserien med dem som slutade överst i förstadivisionerna om de sista platserna i nästa års elitserie. Skatås, Ronneby, Boo SK och Nordboulen spelar också i Stockholm och gör upp om två platser, i Helsingborg gör Åstorp, La Boule d’Or, Kärnan och Le Petit upp om de resterande två. Också till första- och andradivisionerna kvalas det under helgen. Följ alla resultat här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

I veteranelitserien har Fagersjö PS ledningen, två poäng före Skatås BK och tre poäng före Sandsbro AIK och Quatre Boules. Under det sista sammandraget spelar elitseriens veteraner om åtta poäng – Skatås och Fagersjö möter inte varandra.
I kvalet till veteranelitserien möts segrarna från de fyra förstadivisionerna: BC Öland, Åstorps Björnboulare, Sundsvalls BK och Åkereds BK. Såväl serien som kvalet spelas i Stockholm. Följ resultaten här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Det enda kval som inte spelas i Stockholm eller Helsingborg är det till division 2 västra, som spelas i Göteborg.

Publicerad: 2011-09-09

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se