Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Distriktskonferens, inbjudan

Vid årets distriktskonferens kommer utbildningsfrågor att stå i fokus. Som vanligt är det två representanter från varje distrikt som bjuds in att närvara. Förbundsstyrelsen ser gärna att en av de båda representanterna är ny i sammanhanget.

Möjligheterna att samverka mellan distrikten när det gäller utbildningar och att få hjälp av SISU hör till det som står på dagordningen.

Läs inbjudan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tävlingsverksamheten, de nya sanktionsbestämmelserna för lokala V65-tävlingar och det nya bidragssystemet kommer också att diskuteras.
Liksom de uppgifter som årsmötet lämnade till förbundsstyrelsen:
En utredning för att granska behovet av distrikten, deras uppgifter och indelning skulle tillsättas. En introduktionslicens ska införas på prov 2012 och 2013. Veterankommittén fick i uppgift att undersöka förutsättningarna för att likställa Veteranallsvenskan med den öppna klassens seriespel och en grupp skulle tillsättas för att, i samråd med distriktsstyrelserna, initiera en Grand Prix-turnering för juniorer med start 2012.

Programpunkter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Anmälan till årets distriktskonferens, som hålls på Quality Hotel Globe i Stockholm den 15-16/10, skickas till kansliet senast den 30 september.

Publicerad: 2011-09-28

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se