Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Sydsvenska vinner Prins Bertils Juniorcup

Efter en välspelad final mellan Östsvenskas Emma och Rebecka Bergström och Sydsvenskas Tobias Svensson och Simon Åkesson står juniorerna från skåne rättvist som segrare.

I den ena semifinalen lyckades Emma och Rebecka slå ut Rasmus Edqvist och Gustav Oskarsson som senare inte riktigt lyckades knyta ihop säcken och trots minst ett väldigt bra matchläge förlorade matchen om tredjepris mot William Sifverberg och Sebastian Hjortander med minsta möjliga marginal.

 

Simon och Tobias som under lördagen gick obesegrade såg märkbart tagna ut av lördagskvällens innebandyspel som hölls av Niklas Carlén, Joachim Andersson och förbundskaptenen Henri von Eggers Patron, förlorade den sista matchen i gruppen mot William och Sebastian. I och med den förlusten kan man konstatera att inget lag gick obesegrad genom hela tävlingen och inget lag åkte heller hem utan någon vinst. 

 

Den svenska ungdomseliten är jämnare än någonsin. Kanske inte riktigt lika stark topp som förra årets bronsmedaljörer på internationell nivå men då många av lagen som gick riktigt långt inte ens är juniorer utan kvar i yngre junior-stadiet bådar det riktigt gott för framtiden.

Publicerad: 2011-10-09

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se