Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Distriktskonferens med diger agenda

Under den kommande helgen genomförs årets distriktskonferens, där förbundsstyrelsen tillsammans med representanter för distrikten och en del andra skall diskutera ett antal aktuella frågor.

På programmet står tävlingsverksamheten, utbildning, finansiering och konsekvenserna av några årsmötesbeslut. Dessutom kommer valberedningen att informera om sitt arbete, som rent praktiskt inled i samband med konferensen.

 

Tävlingsverksamhet

Under rubriken tävlingsverksamheten återfinns information om den EM-turnering som genomfördes i Göteborg för ett par månader sedan. Vidare finns veteran-EM, SM och det nyligen genomförda arrangörsforumet med under denna rubrik.

 

Utbildning

Under rutbildningsdiskussionen kommer det främst att handla om samverkan mellan distrikten avseende utbildningar, om SISU – idrottens studieförbund – och om betydelsen av studietimmar.

 

Finansiering

Den ekonomiska diskussionen föreslås främst handla om det nya bidragssystemet och konsekvenserna av årsmötets beslut om tillsättande av en utredning, som skall granska behovet av distrikt, deras uppgift och deras indelning.

 

Årsmötesbeslut

Övriga konsekvenser från vårens årsmöte som skall diskuteras är beslutet att årsmötet i fortsättningen skall bestå av två dagar, beslutet om att en introduktionslicens, beslutet om nya riktlinjer för sanktionering av V65-tävlingar, beslutet att undersöka förutsättningarna för att likställa veteranseriespelet med det öppna seriespelet och beslutet att införa en Grand Prix-serie för juniorer.

 

Det är alltså två intensiva dagar som väntar konferensdeltagarna.

Publicerad: 2011-10-13

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se