Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Viktig information om sanktionering 2012

Svenska Bouleförbundets Tävlingskommitté (TK) har sanktionerat de regionala tävlingarna för 2012. De arrangörer som fått sin sanktion beviljad återfinner nu sin tävling i tävlingskalendern i SBF-online.

De aktuella arrangörerna meddelas inte på något annat sätt. De arrangörer som inte beviljats sanktion eller där TK haft villkor för sanktion t. ex. byte av datum för tävlingen har kontaktats.

 

Det finns tyvärr arrangörer som ansökt regional sanktion utanför de avsedda helgerna för regional sanktion. TK har inte behandlat dessa sanktioner utan uppmanar de kllubbarna att söka lokal sanktion alternativt återkomma till TK med ansökan på en helg avsedd för regional sanktion.

 

Söktrycket för regional sanktion skiljer sig åt mellan de olika helgerna och det finns några luckor. De som vill få en tävling med regional sanktion kan fortfarande ansöka om det då TK kan komma att sanktionera ytterligare några regionala tävlingar i mån av plats.

 

TK vill samtidigt påminna distrikten om att det inte ät tillåtet att bevilja lokal sanktion på helger avsedda för regional sanktion.  

Publicerad: 2011-11-02

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se