Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Boule SM i Skövde

2012 års SM är sedan tidigare bestämt att gå i Skövde, med Club Boule BonBon som arrangör. Arrangören, med Mattias Thorell i spetsen, delar nedan lite förhandsinformation.

Centercourt
Tidigare har vi gått ut med att finalspelet kommer vara inomhus i Blå hallen, så kommer det INTE bli. Efter att Skövde kommun ändrat i sin planering och lagt en betongplatta på den intilliggande bandyplanen, kommer finalspelet ske där. Vi kommer även köra delar av grundspelet där. Detta löser två stora problem, dels kan vi nu ta emot väldigt mycket mer folk, men vi har också tack vare detta löst parkeringsproblemet.

SM-häftet
Vi kommer under januari månad börja sälja ett SM-häfte. Detta kommer kosta 100kr och vara fyllt med riktigt bra erbjudanden från butiker i Skövde. Men det kommer också vara fyllt med parkeringsbiljetter, sidospelsbiljett, fikabiljett och lotter där du under varje finalspel kan vinna fina priser, som under fredagskvällen avslutas med att vi lottar ut en helt ny bil. Håll utkik!!

Annonser
Vill din klubb annonsera i programbladet? Förmånliga annonspriser erbjuds!

Sponsorer
Känner du någon som kan tänkas vilja synas under boule SM? Förmedla oss då den kontakten, ersättning utbetalas.

Domare
Vi kommer under SM-veckan behöva många mätdomare, vi kommer endast använda oss av utbildade och duktiga domare. Hör av er om ni är intresserade.

Boende
Vi har nu börjat skicka ut bekräftelser på era bokningar på campingen. I dagsläget har vi inte kunnat lösa fler campingplatser, men det  är på gång. Hotell Billingehus är fullt, men övriga hotell har rum lediga. Kolla in: http://boulesm.blogspot.com/2011/04/boendeerbjudande.html för alla hotell, priser och bokningskod för bästa priserna.

Mixtrippel
Mixtrippeln blir av, även i Skövde, men det är inte riktigt spikat hur och när. Svenska Bouleförbundets Tävlingskommité jobbar med det.

Det var allt för denna gång, har ni frågor och/eller önskemål? Tveka då inte på att kontakta oss.

Mvh
Mattias Thorell
0708-780429
nissethorell@gmail.com

Bonbon´s kansli:
0500-459160
boulecentrum@telia.com

Publicerad: 2011-11-08

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se