Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Dags för semifinaler i Skövde

Under dagens inledande omgång vann förhandsfavoriten, Quatre boules, mot Fagersjö i en jämn drabbning. 3-2 i matcher varav den ena slutade 13-12, vinst med minsta möjliga marginal alltså.


Morgonmatcherna är igång

 

Fjolårssegrarna Sansjö Boule, från Borås, förlorade stort mot Boulesjevikerna och visade inte alls samma takter som föregående år.

 

Värt att notera var också Bodens utklassningsseger mot Kulknappen från Varberg, 4-1 i matcher och +26 i kvot.

 

Efter omgång 2 var grupp B avgjord, Quatre boules och Bodens Petank vann båda sina möten efter grymt övertygande spel. Varberg och Fagersjö begärde att få åka hem, då deras match var helt utan värde för slutresultatet. Tävlingsjuryn hade så klart inget att invända emot det.

 


Fagersjö PS lyckas inte alls idag

 

Grupp A var jämnare, efter en helt avgörande match för fjolårssegrarna Sansjö, lyckades de vinna mot Roxen PC med 3-2 i matcher och lämnar grupp A helt öppen inför sista matchen. Eddy Persson kunde kyligt skjuta hem avgörande matchen med ett fint skott, riktigt bra gjort.

 


Eddy Persson, Sansjö Boule

 

Bodens Petank gör 3 riktigt bra dubbelmatcher och lyckas efter många om och men vinna dessa. Anett Martinsson visade upp ett riktigt fint skytte, kul och se. Boden gruppetta och Quatre grupptvåa och vidare till imorgon.

 

Men grupp A blev riktigt rafflande, efter de inledande tripplarna hade alla 4 lagen möjlighet till att avancera till morgondagens semifinaler. Men Sandsbro slog, på ett övertygande sätt, Sansjö med 5-0 i matcher och en klotdiff på +50. Samtidigt vann Boulesjevikerna mot Roxen PC och Sandsbro gör därmed Boulesjevikerna sällskap till morgondagens semifinaler.

 


Semifinallagens alla spelare samlade

 

Semifinaler, spelstart 09:00
Boulesjevikerna-Quatre boules
Bodens petank-Sandsbro AIK

Publicerad: 2011-11-12

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se