Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Landvetter utslaget och Skönsberg vidare i Jönköping

I den andra omgångens tripplar inledde Skönsberg med två vinster mot Knuff. I de övriga tre mötena slutade trippelspelet 1-1. Därefter vann Falkenberg två dubblar mot Landvetter, vilket innebar Landvetters andra förlust och att laget därmed inte kan blanda sig i striden om morgondagens semifinalplatser.

Falken Petanque och Landvetter delade, med 13-2 och 9-13, lika i det inledande trippelspelet. I dubbelspelet drog sedan Falkenbergslaget det längsta strået genom resultaten 13-4, 13-9 och 13-8. Därmed är som sagt Landvetter utslaget medan Falkenbergslaget fortfarande har chansen att ta sig till semi, men då är det vinst mot Knuff som gäller.

 

Mötet mellan Knuff och Skönsberg slutade nämligen med seger för det senare laget med 3-2. Skönsberg vann tripplarna med 13-10 och 13-0 och tog sedan i dubbelspelet de två vinster som behövdes för seger. Dubbelresultaten 5-13, 3-13 och 13-4 innebar också att laget – med sina två vinster – är klart för morgondagens semifinalspel. Dessutom innebar det att Knuff måste vinna mötet med Falken Petanque för att göra Skönsberg sällskap.

 

Luleå kan också – genom vinst över Vallen – bli klart för semifinal. De inledande tripplarna slutade emellertid 13-5 och 6-13, vilket betyder att Lejonkulan – för att gå vidare – måste vinna två av de tre dubbelmatcherna.

 

Detsamma gäller för lagen i det fjärde mötet, mellan Lejonkulan och Quatre. Tripplarna slutade 13-5 och 6-13, med Lejonkulans resultat först. Lejonkulan måste – för att vara klart för semi vinna två av de tre dubbelmatcherna. Quatre måste å sin sida vinna två matcher för att inte vara utslagna.

Publicerad: 2011-11-12

Senast uppdaterad: 2011-11-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se