Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Klart för finaler i veterancupen

Nu är semifinalspelet i veterancupen avklarat. I Skövde kommer V55-finalen att spelas mellan Boulesjevikerna och Sandsbro och i Jönköping blir det finalspel mellan Quatre och Luleå.

Sällskapet Quatre Boules hade länge möjligheten att gå till final i både V55 och V65, men i Skövde sprack det i och med att Boulesjevikerna följde upp trippelvinsterna med att vinna en dubbel med 13-8 och därmed var det slutspelat för klubben i V55. I Jönköping lyckades däremot Quatre vända förlusterna i trippel till en vinst över Skönsberg med 3-2. Detta efter 13-5, 13-7 och 13-6 i dubbelmötena.

 

Ett annat lag som ledde med 2-0 efter tripplarna var Luleå som i Jönköping följde upp detta övertag med en knapp seger över Knuffs lag i mixdubbeln med 13-12. Därmed var Luleå klart för final och Knuff klara för en delad tredjeplats. Denna tredjeplats delas med Skönsberg som också har gjort bra ifrån sig under helgen. Laget var nog aningen underskattat av många, men visade med eftertryck att det är att räkna med i de här sammanhangen.

 

I Skövde stod det i mötet mellan Sandsbro och Boden 1-1 efter tripplarna. Efter två dubbelvinster, med 13-10 och 13-7, var Sandsbro klart för finalspel. För Boden blev det en tredjeplats som laget alltså delar med Quatre. Även Boden har visat att laget hör hemma i toppen och vänder hemåt med välförtjänta bronsmedaljer.

Publicerad: 2011-11-13

Senast uppdaterad: 2011-11-15

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se