Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Semifinaltripplarna klara i veterancupen

I Skövde har Boulesjevikerna skaffat sig ett bra utgångsläge genom vinst över Quatre i båda tripplarna. I det andra mötet – mellan Sandsbro och Boden står det 1-1. I Jönköping leder Skönsberg med 2-0 över Quatre och Luleå med 2.0 över Knuff.

I V65-mötet mellan Skönsberg och Quatre vann Skönsberg tripplarna med 13-5 och 13-8. I det andra mötet vann Luleå tripplarna med 13-2 och 13-8.

Förutsättningarna inför dubbelmatcherna är därmed att såväl Skönsberg som Luleå går till final om de vinner en av dessa matcher. Och för Quatre och Knuff gäller det därmed att vinna alla tre dubblarna för att gå till final. En uppgift som förefaller minst sagt svår, men som naturligtvis inte är helt omöjlig.

 

I V55-mötet mellan Boulesjevikerna och Quatre vann Boulesjevikerna först mixtrippel med 13-9 och efter en mycket jämn match den andra trippeln med 13-12. I mötet mellan Sandsbro och Boden blev resultaten 9-13 och 13-2, vilket innebär att båda dessa lag har en god chans att ta sig till final.

För Boulesjevikerna ser det lika ljust ut som det gör Skönsberg och Luleå i Jönköping. En dubbelvinst och finalplatsen är klar. För Quatre ser det däremot lika bekymmersamt ut i Skövde som det gör i Jönköping – tre dubbelvinster annars är det slut.

Publicerad: 2011-11-13

Senast uppdaterad: 2011-11-15

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se