Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Årets stipendiater till prins Bertils minne

Årets stipendiater till prins Bertils minne är utsedda. Årets spelare är Thomas Wiede, årets junior är Loo Stening och årets ledare är Bengt Oskarsson.

Motiveringarna och mer läsning om stipendiaterna finns i separata artiklar här på Svensk Boule. (Årets spelare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., årets junior Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., årets ledare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..)

Stadsbudskåren, som delat ut stipendierna till prinsens minnesedan de instiftades 1997, har inte längre råd att stå för hela stipendiesumman, tiotusen kronor, varför Svenska Bouleförbundet beslutat att skjuta till resten.Svårigheter att hitta tillfällen som passar alla har också tvingat fram beslutet att tills vidare ställa in den informella turnering – Prins Bertil Memorial – där medlemmar i Stadsbudskåren, stipendiaterna och andra etablerade boulespelare spelat med och mot varandra, som tidigare arrangerats i samband med stipendieutdelningen. Istället kommer 2011 års stipendier att delas ut i samband med 2012 års förbundsmöte i april.

Publicerad: 2011-12-13

Senast uppdaterad: 2011-12-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se