Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Kansliansvarig tävlingskonsulent sökes

Kansliansvarig tävlingskonsulent till Svenska Bouleförbundet. Svenska Bouleförbundet bildades 1977 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Sedan 1989 är vi med i Riksidrottsförbundet. Vi har ungefär 250 föreningar med 14 000 medlemmar varav drygt 6 000 har tävlingslicens. Föreningarna finns i hela landet men de mest dominerande regionerna är Skåne, Västra Götaland och Stockholm.

Vi är inne i en spännande fas där vi vill satsa på att utveckla och förstärka vårt förbundskansli. Som kansliansvarig tävlingskonsulent blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utveckla och skapa administrativa rutiner för vår tävlingsverksamhet. Utöver detta blir du ansvarig för vårt kansli.

Vi erbjuder dig en spännande roll på vårt kansli i Stockholm där du kan vara med och påverka och utveckla förbundets tävlingsverksamhet och bidra till vår fortsatta utveckling. Du kommer att få en nyckelposition med stort ansvar.

Som anställd hos oss arbetar du i nära samarbete med såväl förtroendevalda som tjänstemän och vi söker dig som brinner för administration, service och förbättringsarbete. Du har ett driv, är resultatinriktad och vågar komma med förslag på nya lösningar.

Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar den lilla organisationens fördelar. För att trivas i denna roll bör du ha förmågan att arbeta brett och hugga i där det behövs. Du bör vara lyhörd för våra föreningars och distrikts behov av support.

I rollen får du ett helhetsansvar för allt administrativt inom vår tävlingsverksamhet, dvs. hela kedjan från anmälan, genomförande av tävling, resultatrapportering till uppföljning av våra tävlingar.

Du kommer även att ansvara för att i projektform arbeta med utveckling av våra administrativa rutiner samt för bättre tävlingar och ökat tävlande.

Du är naturligtvis en person som arbetar strukturerat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Det är meriterande om du har idrottslig bakgrund, akademisk utbildning samt tidigare har arbetat med administrativa uppgifter. Du bör kunna arbeta i en organisation som genomgår ständig förändring med tanke på att vi kontinuerligt byter ut delar av styrelsen.

Arbetet kan komma att fordra såväl helg-, som kvällstjänstgöring. Även resor i tjänsten är förekommande.

Generellt
Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och hänsyn kommer därför att tas till ålder och könsfördelning.

Individuell lönesättning tillämpas. I övrigt följer vi Arbetsgivaralliansens avtal.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. Provtjänstgöring på sex månader tillämpas.

Välkommen med din ansökan
Sänd din CV och personliga brev till kansli@svenskboule.se. Vi arbetar med en löpande rekryteringsprocess där sista ansökningsdag är onsdagen den 29 februari.

Frågor besvaras av:

 

 Ingela Eriksson
Förbundsordförande
ingela.eriksson@svenskboule.se
Mobil efter kl 17.00: 070-213 25 95

Pontus Thuresson
Tävlingskommitténs ordförande
pontus.thuresson@svenskboule.se
Mobil efter kl. 17.00: 070-787 60 76

Publicerad: 2012-02-15

Senast uppdaterad: 2012-02-15

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se