Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Tävlingskonsulent/ Administratör sökes

Svenska Bouleförbundet bildades 1977 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Sedan 1989 är vi med i Riksidrottsförbundet. Vi har ungefär 250 föreningar med 14 000 medlemmar varav drygt 6 000 har tävlingslicens. Föreningarna finns i hela landet men de mest dominerande regionerna är Skåne, Västra Götaland och Stockholm.

Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare som uppskattar den lilla organisationens fördelar. Vi erbjuder dig en spännande roll på vårt kansli i Stockholm där du kan påverka och utveckla förbundets tävlingsverksamhet och bidra till vår fortsatta utveckling. Du kommer att få en nyckelposition med stort ansvar.

Som anställd hos oss arbetar du i nära samarbete med såväl förtroendevalda som tjänstemän och vi söker dig som brinner för att utveckla oavsett om det är ekonomisk uppföljning, administrativa rutiner, föreningar eller internationella kontakter.

För att trivas i denna roll bör du ha förmågan att arbeta brett och hugga i där det behövs. Du är en person som arbetar strukturerat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, har dokumenterade kunskaper om ideell verksamhet och idrottsorganisationer. Akademisk utbildning, vana att arbeta i projektform, är kreativ och orädd att tänka i nya banor.

Resor i tjänsten är förekommande samt kvälls- och helgarbete.

Generellt
Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och hänsyn kommer därför att tas till ålder och könsfördelning.

Individuell lönesättning tillämpas. I övrigt följer vi Arbetsgivaralliansens avtal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Provtjänstgöring på sex månader tillämpas.

Välkommen med din ansökan
Sänd din CV och ditt personliga brev till kansli@svenskboule.se. Vi arbetar med en löpande rekryteringsprocess där är sista ansökningsdag onsdagen den 9 mars.

Frågor besvaras av:
Ingela Eriksson
Förbundsordförande
ingela.eriksson@svenskboule.se
Mobil efter kl 17.00: 070-213 25 95

Pontus Thuresson
Tävlingskommitténs ordförande
pontus.thuresson@svenskboule.se
Mobil efter kl. 17.00: 070-787 60 76

Publicerad: 2012-02-15

Senast uppdaterad: 2012-02-15

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se