Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Skytte-SM i förändring

Antalet spelare i SM i precisionsskytte minskas. Och nästa år spelas Skytte-SM förhoppningsvis inte under den vanliga SM-veckan - utan under en annan.

Antalet skyttar som kvalificerar sig till SM i precisionsskytte minskar från 20 per klass till tolv. Det har förbundsstyrelsen beslutat i syfte att få ett bättre format på tävlingen. Det innebär att i Skytte-SM i Skövde får - utöver de fyra semifinalisterna från i fjol - endast en skytt per distrikt ställa upp.

År 2013 vill förbundsstyrelsen att Skytte-SM ska vara med i Riksidrottsförbundets SM-vecka istället för i SBF:s egen. En ansökan till RF har lämnats in och om den beviljas kommer Skytte-SM nästa år att spelas i Halmstad.

Publicerad: 2012-02-20

Senast uppdaterad: 2012-02-20

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se