Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Juniorlandslaget mot Frankrike

I helgen åker juniorlandslaget, i form av Daniel Eriksson, Sebastian Hjortander, William Silfverberg och deras förbundskapten, till Frankrike för att delta i 4e international jeunes de pétanque d'Annecy. Det är första gången Sverige deltar i den internationella trippeltävlingen.

Tävlingen i Annecy anordnas alltså för fjärde gången men Sverige har inte varit med tidigare. Nu ansluter man sig till lag från Schweiz, Tyskland, Tjeckien, Polen och Luxemburg när man reser till Frankrike för att möta alla de bästa inhemska juniorlagen. Det sammanlagda deltagarantalet är över 500. 

Vi återkommer med rapport därifrån.

Publicerad: 2012-02-23

Senast uppdaterad: 2012-02-23

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se